Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

«Αλχημείες» Πογέτ μετά το σοκ με Σουκουλίνι!!


«Αλχημείες» Πογέτ μετά το σοκ με Σουκουλίνι

Σοκαρισμένος ο Γκουστάβο Πογέτ από τον τραυματισμό του Μπρούνο Σουκουλίνι. Πώς σκέφτεται ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ να καλύψει το κενό. Φύγανε ήδη 5.000 εισιτήρια.


Σκασμένος ήταν ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Σουκουλίνι. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε αγώνα για να φέρει τον Αργεντινό μέσο στην ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος τις διασυνδέσεις του στην Αγγλία, αλλά βλέπει τον παίκτη να τίθεται πιθανότατα νοκ άουτ ως το τέλος της περιόδου.

Ο 22χρονος άσος, που υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού, θα πάει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε εξετάσεις από το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι, που θα αποφασίσει πώς θα αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του παίκτη που της ανήκει.

Το ακριβές διάστημα της απουσίας του δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη με σαφήνεια. Εφόσον χειρουργηθεί, αυτοί οι τραυματισμοί κρατούν συνήθως έναν παίκτη εκτός δράσης για 2-3 μήνες, πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά φέτος με την ΑΕΚ ο Σουκουλίνι (το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τέλη Απριλίου και τα play offs μέσα Μαΐου).

Κάπως έτσι ο Γκουστάβο Πογέτ είναι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσει πλήρως τα πλάνα του, με πρώτο γνώμονα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για το οποίο ο πονοκέφαλος είναι ακόμη μεγαλύτερος. Κι αυτό γιατί ο Μάνταλος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κορδέρο ακόμη ανέτοιμος να προσφέρει. Ο Ουρουγουανός προπονητής καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω και οι επόμενες προπονήσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μια πρώτη επιλογή είναι στο ερχόμενο ντέρμπι να οπισθοχωρήσει στα χαφ (πιθανώς σε 4-2-3-1) ο Βάργκας και να χωρέσει στην επίθεση ένας εκ των Μπουονανότε ή Τζεμπούρ (εφόσον Μπαρμπόσα και Αραβίδης είναι σίγουροι, ενώ ο Πέκχαρτ έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα). Στη μεσαία γραμμή θα μπορούσε να προσφέρει-έχοντας παίξει με επιτυχία πέρσι στη θέση αυτή-ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ωστόσο ο νεαρός άσος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πογέτ ούτε για το κέντρο της άμυνας, πόσω μάλλον για το κέντρο…

Το παρήγορο για την ΑΕΚ είναι πως θα έχει και πάλι πολύ κόσμο στο πλευρό της. Μέχρι χθες είχαν φύγει 5.000 εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τόσο μεγάλο, που αναμένονται πάνω από 25-30 χιλιάδες φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: