Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Πλάνο χωρίς Σιόβα!!


Πλάνο χωρίς Σιόβα!

Μόνο με... θαύμα θα προλάβει τον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Δημήτρης Σιόβας. Ποιους προορίζει για το κέντρο της άμυνας ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Μάρκο Σίλβα γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα πόσο σημαντική είναι για τον Ολυμπιακό η απουσία του Δημήτρη Σιόβα. Ο Έλληνας στόπερ ήταν ο πιο φορμαρισμένος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και είχε ανεβάσει πολύ την απόδοση του τον τελευταίο μήνα.

Ο διεθνής κεντρικός μπακ απουσίασε από το πρώτο ματς κόντρα στην Άντερλεχτ και όλα δείχνουν πως δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του ούτε στη ρεβάνς με την ομάδα των Βρυξελλών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σιόβας εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις και μόνο με θαύμα θα είναι έτοιμος να παίξει κόντρα στους Βέλγους. Ο 39χρονος κόουτς των πρωταθλητών σχεδιάζει πλέον τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Σιόβα και αυτό σημαίνει πως στο κέντρο άμυνας των πρωταθλητών θα είναι ο Μποτία και ο Ντα Κόστα, οι οποίοι αγωνίστηκαν και στο πρώτο παιχνίδι στο «Βάντεν Στοκ».

Βέβαια ο Σίλβα θα περιμένει και την αυριανή προπόνηση, στην οποία ο Σιόβας θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές, αλλά με βάση τα όσα έλεγε σήμερα στου Ρέντη ο διεθνής αμυντικός είναι απίθανο να προλάβει το ματς της Πέμπτης.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική απώλεια για τον Ολυμπιακό και ο Ντα Κόστα που θ' αντικαταστήσει τον Σιόβα θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος την Πέμπτη, σε σχέση με την εικόνα του στο ματς με τον Ατρόμητο, που έχασε δύο – τρεις επικίνδυνες φάσεις των φιλοξενούμενων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: