Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αλέξις: «Δεν μετάνιωσα που πήγα στην Άρσεναλ»


Αλέξις: «Δεν μετάνιωσα που πήγα στην Άρσεναλ»

Λίγο πριν αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, ο Αλέξις Σάντσες δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει που επέλεξε την Άρσεναλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ίχνος μετάνοιας δεν έχει ο Αλέξις Σάντσες για την επιλογή του να παίξει στην Άρσεναλ μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Λονδίνο για τους «16» του Champions League.

«Ποτέ δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Μπαρτσελόνα. Πραγματοποίησα το όνειρό μου όταν πήγα εκεί, έπαιξα στην Ισπανία για τους πρωταθλητές, αλλά λίγοι παίκτες μένουν στον ίδιο σύλλογο για όλη τους τη ζωή. Το να φύγεις είναι λογικό», δήλωσε ο Χιλιανός φορ.

«Ήθελα ένα νέο πρότζεκτ, μία νέα εμπειρία και με τόσους επιθετικογενείς παίκτες στη Μπαρτσελόνα, ήταν μία καλή απόφαση να φύγω. Οι διοικούντες μου είπαν τις ομάδες που ενδιαφέρονταν. Επομένως νομίζω πως ήταν μία καλή απόφαση να πάω στην Άρσεναλ, η καλύτερη επιλογή. Ήταν μία θετική κίνηση και μου αρέσει στην Άρσεναλ», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: