Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ναγιάρ «έδιωξε» τον Ντόστανιτς απ’ την ΑΕΛ!!


Ο Ναγιάρ «έδιωξε» τον Ντόστανιτς απ’ την ΑΕΛ!

Ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε την παραμονή του Ναγιάρ στην ΑΕΛ, γεγονός που δεν… ευχαρίστησε τον Ράτκο Ντόστανιτς, με αποτέλεσμα να υποβάλει την παραίτησή του. Αιχμές για τη διαιτησία στην ανακοίνωση

Παρελθόν από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ αποτελεί ο Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του για την παραμονή του Σεμπάστιαν Ναγιάρ στο σύνολο.

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε το πρωί, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Παρά τις τοποθετήσεις του προπονητικού τιμ, ο Ναγιάρ θα παραμείνει στο ρόστερ! Χωρίς να θέλω να θίξω την προσωπικότητα του κ. Ντόστανιτς. Καθώς οι ήδη υπάρχοντες δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τον Ναγιάρ. Ελπίζουμε να δείξει κατανόηση ο προπονητής. Είναι προσωπική μου ευθύνη και εύχομαι ο Ναγιάρ να αντιληφθεί τι κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας γι αυτόν».

Λίγη ώρα μετά απ’ τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, ο Ράτκο Ντόστανιτς υπέβαλλε την παραίτησή του, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα να περιλαμβάνει σαφείς αιχμές για την συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στο σύλλογο.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: