Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ με Σουκουλίνι!!


Σοκ με Σουκουλίνι!

Μεγάλη ατυχία για την ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Σουκουλίνι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.


Μεγάλο πλήγμα για την ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Σουκουλίνι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στην (προαιρετική) προπόνηση της Δευτέρας. Ο τραυματισμός ήρθε σε μια ανύποπτη φάση μιας άσκησης με μπάλα, με τον άτυχο παίκτη να πέφτει σφαδάζοντας στο χορτάρι.

Ο Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε χειρουργική επέμβαση και όλα δείχνουν πως χάνει το υπόλοιπο της περιόδου! Συνήθως αυτός ο τραυματισμός συνεπάγεται απουσία από τα γήπεδα για 2-3 μήνες.

Η ΑΕΚ είναι σε επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την επέμβαση (αν θα γίνει εδώ ή στην Αγγλία, πότε θα γίνει κλπ.).

Ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε πολύ στον 22χρονο άσο, που είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα, ενώ υπολογιζόταν για βασικός (ελλείψει του τιμωρημένου Μάνταλου) στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: