Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Με Μπέιλ στο «Μπερναμπέου»

Αρκετές είναι οι πιθανότητες του Γκάρεθ Μπέιλ να ξεκινήσει στο ματς της Τότεναμ με την Ρεάλ στην Μαδρίτης για τους «8» του Champions League καθώς ο Χάρι Ρέντναπ τον συμπριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Γκαλάς.
Ο Ουαλός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του στο Μπερναμπέου την Δευτέρα (04/04) και ο τεχνικός των Λονδρέζων λογικά θα του δώσει φανέλα βασικού αν δεν προκύψει κάτι αρνητικό την τελευταία στιγμή. Ο Γκαλάς, που είχε σώσει την Τότεναμ πάνω στην γραμμή στο ματς με την Μίλαν στους «16», μπορεί επίσης να είναι στο αρχικό σχήμα, αν και πριν τρεις μέρες ο Ρέντναπ είχε πει ότι δεν μπορεί καν να κλωτσήσει μπάλα. Αμφίβολος είναι ο Κράνιτσαρ, ενώ το ταξίδι δεν πραγματοποίησε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου από την Εβερτον, Στίβεν Πίενααρ. Εκτός έχουν τεθεί οι αμυντικοί, Λέιντλι Κινγκ, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, Γιούνες Καμπούλ και Αλαν Χάτον.

Η αποστολή: Γκόμες, Πλετίκοσα, Κουντιτσίνι- Μπασόνγκ, Γκαλάς, Ασού-Εκοτό, Ντόσον Τσόρλουκα- Μπέιλ, Σάντρο, Τζίνας, Λένον, Ρόουζ, Χάντλεστοουν, Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Φαν Ντερ Φάαρτ- Κράουτς, Παβλιουτσένκο, Ντεφόε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: