Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Τα έξι… ρεκόρ του Άρη!!

Η νίκη με σκορ 2-1 του Άρη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα, πέρα από τη μεγάλη βαθμολογική αξία που είχε, συνδυάζεται με κάποια… ρεκόρ, σχετικά με τους κίτρινους.

Έχουμε και λέμε…

1. Ο Άρης πέτυχε για πρώτη φορά τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά τα τρίποντα στην Κέρκυρα (3-4) και στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Πανσερραϊκού (3-1). Την ίδια ώρα, ο Τσιώλης παρέμεινε αήττητος στον πάγκο των κίτρινων.

2. Ήταν ακόμη η τρίτη φετινή… ανατροπή! Ο Άρης στην Κέρκυρα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (1-0 και 2-1), αλλά στο τέλος νίκησε. Το ίδιο και με τον Πανσερραϊκό, όταν έχανε από το 3ο της συνάντησης, αλλά στο τέλος χαμογέλασε. Τώρα στην Τρίπολη, αν και είδε την εστία του να παραβιάζεται από τους γηπεδούχους έκανε την μεγάλη ανατροπή.

3. Ο Άρης κέρδισε το πρώτο του πέναλτι φέτος και το πρώτο μετά από περίπου 11 μήνες. Τελευταία φορά οι κίτρινοι έστησαν την μπάλα στην άσπρη βούλα στις 19 Μαΐου 2010, στο παιχνίδι για τα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ. Τότε σκόραρε ο Κάμπορα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 3-2 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το τελευταίο εκτός έδρας πέναλτι για τον Άρη ήταν στις 18 Απριλίου 2010 στην ήττα με σκορ 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τότε είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι ο Κάλβο.

4. Οι κίτρινοι σκοράρουν κατά…ριπάς με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους. Σε τρεις αγώνες πέτυχαν συνολικά 9 γκολ (μ.ο. 3 γκολ), όταν προηγούμενα 25 παιχνίδια είχαν σημειώσει μόλις… 16 γκολ!

5. Ο Λαζαρίδης πέτυχε το 4ο του γκολ στην Σούπερ λίγκα (σκόραρε και στην επική ανατροπή της Μαδρίτης επί της Ατλέτικο κάνοντας το 2-3). Είναι ο δεύτερος σκόρερ των κίτρινων μετά τον Ντάρσι Νέτο (6 γκολ).

6. Ο Λαζαρίδης είναι μακράν ο πρώτος σε συμμετοχές παίκτης του Άρη. Μετράει 26 παιχνίδια, έχοντας ιδρώσει την κίτρινη φανέλα σε 2448’. Ακολουθούν σε συμμετοχές οι Νέτο, Τόχα, Μίσελ, έχοντας από 23.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: