Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αρίας : «Καλύτεροι στην συνέχεια»

Αισιόδοξος είναι ο Αρίας για την συνέχεια της σεζόν και ειδικότερα για την παρουσίας του ΠΑΟΚ στα Play Off του πρωταθλήματος. Με δηλώσεις του στο «Libero» αναφέρθηκε και στην δική του προσπάθεια.


Για τη νίκη επί της Λάρισας: "Ηταν σημαντική γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμη πιο πολύ στα πλέι οφς. Εχουμε τη δυνατότητα να βελτίωσης."
Για το τι φταίει και δεν αποδίδει τελευταία αποτελεσματικά ΠΑΟΚ: "Είμαι σίγουρος ότι το επίπεδο των παικτών είναι πολύ καλό, είχαν, όμως, πολλούς αγώνες φέτος με την Ευρώπη. Ο κύριος στόχος, πλέον, να παίξουμε καλά στα πλέι οφς."
Για την παρουσία του με την ΑΕΛ: "Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα και βοήθησα. Οσο προχωράνε τα παιχνίδια θα νιώθω καλύτερα με την ομάδα και θα βοηθάω ακόμη πιο πολύ."

Για το αν έχει προσαρμοστεί: "Νιώθω πάρα πού καλά. Με υποδέχτηκαν στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, όλοι βοήθησαν στην προσαρμογή μου. Για το χρόνο που είμαι στον ΠΑΟΚ είμαι καλά"

Για το αν έπρεπε να πάρει νωρίτερα χρόνο συμμετοχής: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα ήθελα να παίξω. Εκανα προπόνηση και πάντα είχα στο μυαλό μου ότι θα παίξω. Υπάρχει ένα άτομο που αποφασίζει γι' αυτό, ο προπονητής."
Για τα πλέι οφς: "Θα αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Ολα εξαρτώνται από εμάς. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."

Για το αν χαρακτηριστικά είναι πιο κοντά σε Γκαρσία ή Βιτόλο: "Εχω το δικό μου στυλ. Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες και έχουν θετικά στοιχεία, εγώ έχω το δικό μου τρόπο."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: