Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Χλωρός: «Είναι πολλά μικροπροβλήματα στον Ηρακλή»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Γιάννης Χλώρος που έκανε δηλώσεις για την Δόξα Δράμας στην οποία αγωνίζεται αλλά και τον Ηρακλή μιας και έχει φορέσει την φανέλα των «κυανόλευκων» στο παρελθόν.
Ο Γιάννης Χλωρός ήταν ο πρωταγωνιστής της Δόξας Δράμας στον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη μιας και πέτυχε και τα δυο γκολ των «μαυραετών». Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος για αυτό αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη που πήρε η ομάδα. Δυστυχώς η Βέροια δεν μπόρεσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ρόδο, όμως μένουν πέντε αγώνες ακόμα και θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Σε γενικές γραμμές κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν, το κακό όμως ήταν ότι στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος κάναμε μία κοιλιά στην απόδοση μας».
Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά της Football League ο Γιάννης Χλωρός δήλωσε: «Δυστυχώς υστερεί σε πολλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά όσον αφορά τα γηπεδα. Το κακό είναι ότι δεν βλέπω να γίνεται κάτι και το αρνητικό είναι ότι και ο φίλαθλος κόσμος που πηγαίνει στα γήπεδο απογοητεύεται. Πάντως ο κόσμος της Δράμας αγαπάει το ποδόσφαιρο και την ομάδα και πάνω από όλα είναι Δόξα αλλά και ΠΑΟΚ».
«Πάντως φέτος έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα στην Football League με αρκετό ανταγωνισμό. Σίγουρα ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός έχουν πάρει την διαφορά και θα ανέβουν, όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν πέντε-έξι ομάδες που θα χτυπήσουν την άνοδο μέχρι το τέλος».
Ο επιθετικός της Δόξας έκανε λόγο και για τον Ηρακλή για τον οποίο τόνισε: «Δυστυχώς για τον Ηρακλή τα τελευταία χρόνια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να βρεθεί λύση για να μην περνάει αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι πολλά μικροπροβλήματα και για αυτό τον λόγο φτάνει ο Ηρακλής σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έτσι και για τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και είναι κρίμα που είναι σε αυτή την κατάσταση. Δεν στεναχωρεί μόνο τους φίλους του Ηρακλή, αλλά όλο τον κόσμο γιατί είναι μια ομάδα που την αγαπάει όλος ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: