Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μπέος: «Πουλάω και φεύγω»!!

Την πρόθεση να πουλήσει τις μετοχές του και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό Βόλου εξέφρασε και επίσημα πλέον ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, απέκλεισε αρχικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Πανιώνιο, λέγοντας:
«Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματά μου για τον Πανιώνιο. Αλλά το να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπάω δεν θα το κάνω ποτέ. Τον αγαπάω, αλλά δεν θα γυρίσω. Τώρα γιατί πάω στο γήπεδο; Γιατί έτσι γουστάρω. Δεν θα δώσω λόγο για το που θα πιω τον καφέ μου. Γράφονται πράγματα για Μπάκο και Καϋμενάκη. Ποτέ δεν έχει γίνει συζήτηση».
Στη συνέχεια μίλησε για το θέμα της αποχώρησής του: «Θα ήταν άδικο να συνεχίζω να πιστεύω την άποψη ότι θα φύγω και θα πουλήσω όλους τους παίκτες με ένα ευρώ. Δεν ταιριάζει γι’ αυτούς που με πίστεψαν. Άρα λοιπόν, αυτό που χτίστηκε με τόσο κόπο δεν πρόκειται ο Αχιλλέας Μπέος να το γκρεμίσει. Όμως, ορκίστηκα στον πατέρα μου ότι πουλάω και φεύγω. Ήδη έχουν δρομολογηθεί συζητήσεις με δυο επιχειρηματίες. Η μία πρόταση δείχνει να είναι σοβαρή και πως να μην είναι, για να συζητώ μαζί του. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και οι δικηγόροι έχουν ζητήσει κάποια στοιχεία και μέχρι τις 15 Απριλίου θα απαντήσουν, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Αν καταλήξουν κάπου, τότε ξεκινάει η διαδικασία μεταβίβασης.
Έκανα δυο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και «άμαχος» κόσμος αγόρασε κάποιες μετοχές. Τους ευχαριστώ για τη στήριξη εκείνη τη στιγμή, είτε αγόρασαν μία μετοχή είτε περισσότερες. Αν λοιπόν ο Βόλος μεταβιβαστεί και αυτοί επιθυμούν να κρατήσουν τις μετοχές τους, τότε καλώς. Αν επιθυμούν να τις επιστρέψουν πίσω, εγώ θα είμαι εδώ για να τους επιστρέψω τα χρήματα τους».
Στο τέλος κατέληξε: «Θέλει χρόνο, δεν είναι μπακάλικο η πώληση. Μέχρι τις 20 Απριλίου, αν δεν έχει βρεθεί συμφωνητικό, ξεκινάμε τον προγραμματισμό. Συνεχίζουμε κανονικά, γιατί έχουμε κουραστεί και έχουμε βάλει βάσεις. Απλά από εκεί και πέρα, αν υπάρξει ενδιαφέρον, τότε ο προγραμματισμός θα

Δεν υπάρχουν σχόλια: