Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αντεμπαγιόρ: «Οι οπαδοί της Άρσεναλ με αγαπούν ακόμη»

Ο πανηγυρισμός του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ο οποίος αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε το 2009 κόντρα στην πρώην του ομάδα, Άρσεναλ, έμεινε βαθιά χαραγμένος στη μνήμη των οπαδών των «κανονιέρηδων».

Ο επιθετικός των «πολιτών», ο οποίος πλέον παίζει ως δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το «δέσιμο» που έχει με τους φιλάθλους της Άρσεναλ είναι ξεχωριστό, παρόλο που τους πίκρανε με την ενέργειά του.

 «Σήμερα, η διαφορά μεταξύ της αποχώρησής μου από την Άρσεναλ και τη μεταγραφή μου στην Μάντσεστερ Σίτι είναι ότι οι οπαδοί της Άρσεναλ με αγαπούσαν και πιστεύω ότι με αγαπούν ακόμη και σήμερα», δήλωσε ο Αντεμπαγιόρ στην αγγλική εφημερίδα «Sun» και πρόσθεσε: «Όταν ήρθα στη Μαδρίτη συνάντησα την ίδια ατμόσφαιρα. Νιώθω ότι οι οπαδοί με αγαπούν κι εδώ».

 «Όταν πήγα στην Μάντσεστερ Σίτι ήμουν πολύ χαρούμενος. Όλα άρχισαν πολύ καλά. Ήμουν ευχαριστημένος, έπαιζα και πετύχαινα γκολ. Ξαφνικά, παίζαμε έναν αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ και όλοι ξέρετε τι έγινε. Από τότε με πήρε η κατηφόρα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μένα, αλλάξαμε προπονητή. Έφυγε ο Μαρκ Χιουζ, ήρθε ο Μαντσίνι και τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη πιο πολύ», κατέληξε ο διεθνής Τογκολέζος άσος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: