Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ξέμεινε από λύσεις ο Παράσχος!!

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη και σύμφωνα με την εικόνα που υπήρχε χθες, αυτά έχουν «παγιωθεί». Το θετικό που προέκυψε από τη χθεσινή προπόνηση, είναι πως στη λίστα των τραυματιών και των απόντων, δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον ο Στέλιος Ηλιάδης.
Όπως είχε μεταφερθεί από το ρεπορτάζ, μετά την αναγκαία διήμερη ξεκούραση εξαιτίας του πόνου στους κοιλιακούς του, ο μέσος του Ηρακλή προπονήθηκε χθες κανονικά και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ως εκ τούτου ο Γιώργος Παράσχος τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής θα αναμένεται να είναι στην αποστολή.
Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στους τραυματίες ο Δημήτρης Στάμου ξεπερνά τις ενοχλήσεις του στους κοιλιακούς. Ο νεαρός μέσος ακολούθησε χθες εντατικό ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα αναμένεται κι αυτός να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξακολουθεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο πόδι του και έχει τεθεί εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη.
Και οι τιμωρημένοι
Δεν είναι βεβαίως μονάχα οι τραυματίες αυτοί που θα απουσιάσουν από τον αγώνα της Κυριακής. Υπάρχουν οι απουσίες και από τις τιμωρίες. Όπως έχει δηλωθεί από την πλευρά της ομάδας, από το κυριακάτικο παιχνίδι στο Παγκρήτιο θα απουσιάσουν οι Βικτοράς Γιάκομπ, «Πίτου» Γκαρσία, Ρικάρντο Ντάνι και Νίκος Αραμπατζής.
Τέσσερις παίκτες που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και βασικό ρόλο στη φετινή ομάδα θα λείπουν από τον αγώνα αυτό, με τον Γιώργο Παράσχο να αναζητεί εκ των έσω τις λύσεις. Όπως τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή πάντως στη γραπτή του τοποθέτηση έχει πίστη και βλέπει πως οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά, ότι τα δίνουν όλα στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: