Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ψυχολόγος ο Σούμποτιτς, πίστη για τη νίκη!!

Παιχνίδι σταθμός για τον Άρη το αυριανό στο Μαρούσι. Πρέπει πάση θυσία να κερδιθεί στην προσπάθεια για κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η νίκη θα δώσει αβαντάζ στην ομάδα του «Πίξι» στην συνέχεια έναντι του Αμαρουσίου, ενώ η ήττα θα σημάνει αυτόματα και απώλεια του στόχου αυτού.
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς στην ομιλία του προς τους παίκτες του ζήτησε από αυτούς το 4 επί 4 στα επόμενα παιχνίδια. «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε , Είστε καλύτεροι από τους αντιπάλους σας και αν παίξετε όπως μπορείτε νομίζω ότι δεν θα έχουμε καμία βαθμολογική απώλεια» ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη προς τους παίκτες του, στους οποίους έχει πίστη ότι θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο, τον πρώτο που είναι η νίκη στο Μαρούσι και μετά να φτάσουν στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου, έχοντα το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ.
50-50 για Γουίντερς
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρένταν Γουίντερς δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν μιας και ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα ο Λευτέρης Σούμποτιτς να δώσει εντολή για να κάνει ένα ατομικό πρόγραμμα. Λογικά ο Αμερικανός θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι πλέον 50-50 μιας και ουσιαστικά δεν κάνει προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα εδώ και μία εβδομάδα.
Δύσκολα ο Ταπούτος
Τέλος, ο Χρήστος Ταπούτος παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τον Λευτέρη Σούμποτιτς όσον αφορά την συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με το Μαρούσι. Ο Έλληνας άσος δεν προπονήθηκε ούτε χθες με τους συμπαίκτες του, έκανε διπλές θεραπείες και παρακολούθησε από τον πάγκο την προπόνηση και την ανάλυση τακτικής από τον προπονητή του Άρη. Αντίθετα κανονικά έβγαλαν το πρόγραμμα ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Έντιν Μπάβτσιτς δείχνοντας πανέτοιμοι για την αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: