Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Ευχαριστηθείτε τα παιχνίδια»!!

Ο Παύλος Δημητρίου προέτρεψε τους παίκτες του να ευχαριστηθούν τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, που θα είναι και τα τελευταία για τον Πανσερραϊκό στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Από την προηγούμενη αγωνιστική, αφού ηττήθηκε από τον Άρη, είναι δεδομένο ότι ο Πανσερραϊκός έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στη Football League. Αυτό σημαίνει ότι τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για τα «λιοντάρια». Έτσι, ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στους παίκτες του και τους είπε απλά να τα ευχαριστηθούν!

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των Σερραίων δεν έχει… πονοκεφάλους κι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, την οποία θα παρατάξει απέναντι στον Παναθηναϊκό την Κυριακή. Συγκεκριμένα, ο Ράντμαν θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Μπουσινάκη, Παπάζογλου, Βοσκόπουλο και Ντιόγκο να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κρις, Κάστρο, με τους Πάρκερ, Μπέλιτς στα πλάγια. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νταλέ έχοντας από πίσω του τον Γεωργιάδη σε ένα 4-4-1-1, που σκοπεύει να κατεβάσει ο Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: