Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Γκουαρδιόλα κατά Ροσέλ!

Μαθήματα συμπεριφοράς έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα προς τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για νίκη 5-0 επί της Ρεάλ! «Δεν θα έπρεπε να το είχε πει αυτό», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας!
Ο Σάντρο Ροσέλ είχε δηλώσει πρόσφατα πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να πετύχει ακόμα ένα εντυπωσιακό 5-0 εις βάρος της Ρεάλ στον τελικό του Copa Del Rey, όμως ο Γκουαρδιόλα εξέφρασε με απόλυτα... διπλωματικό τρόπο την έντονη αντίθεσή του! «Ο καθένας έχει την άποψη του. Και γω για παράδειγμα, θα μπορούσα να πω ότι θα τους κερδίσουμε με 60-0, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ. Ο κ. Ροσέλ το είπε για να μας "φτιάξει" αλλά θα έπρεπε να το είχε αποφύγει. Είναι απίθανο να ξανακερδίσουμε με 5-0», τόνισε ο νεαρός τεχνικός που στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον σεβασμό που έχει η Μπαρτσελόνα στους αντιπάλους τους.

«Η φιλοσοφία του συλλόγου δεν είναι να κάνει επίδειξη όταν κερδίζει. Οι παίκτες είναι υπόδειγμα και μέσα και έξω από το γήπεδο. Και όταν χάνουμε, να δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αυτό είναι η Μπαρτσελόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: