Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Κοιτάζει και Μπέλιτς ο Άρης!!

Μετά τον Βέλιμιρ Ράντμαν, ο Άρης κοιτάζει και την περίπτωση του Νίκολα Μπέλιτς του Πανσερραϊκού, όπως γράφει και το σημερινό «Metrosport».
Ο Σέρβος μέσος είχε εντυπωσιάσει άπαντες στην ομάδα των κιτρίνων, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού η προσφορά στην ομάδα των Σερρών δεν πέρασε απαρατήρητη. Το όνομά του… σημειώθηκε στη λίστα του Άρη, που μπορεί στη συνέχεια να απογοητεύτηκαν με τις εμφανίσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον ξέχασαν κιόλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκολα Μπέλιτς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της φετινής Σούπερ Λιγκ που έκαναν… κλικ στους ανθρώπους του Άρη και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται στην Football League σύντομα θα υπάρξει κρούση στον 27χρονο μέσο από την Σερβία. Ο Νίκολα Μπέλιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους Σερραίους και μέχρι τώρα έχει 24 παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ, συν ένα στο Κύπελλο και συνολικά 3 γκολ.
Βέβαια, στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή στον Άρη είναι το παιχνίδι στην Τρίπολη και εν συνεχεία αυτά με Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Σάκης Τσιώλης, σε συνεργασία με το υπόλοιπο τιμ του, δεν κοιτάζει και μεταγραφικούς στόχους ενόψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: