Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δώνης: «Παιχνίδι ύπαρξης»

Αγώνα ζωής και θανάτου χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης για τον Ατρόμητο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίζοντας πάντως τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε: «Θα είναι ένα παιχνίδι ύπαρξης για εμάς. Θέλουμε η τύχη μας να εξαρτάται καθαρά από εμάς και όχι άλλα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι επειδή είχαμε αρκετά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αυτή η διακοπή της περασμένης εβδομάδας μάς έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και παράλληλα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία παρότι έρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα με βαρύ σκορ, ωστόσο κατά την άποψή μου η ΑΕΚ βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με τον πρώτο γύρο και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε καλούς ποδοσφαιριστές κι ένα σύνολο που έχει να δώσει πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Το Σάββατο το πρωί ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και στην συνέχεια θα γίνει η επιλογή της αποστολής που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσει αύριο την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο γήπεδο Καπανδριτίου στις 12.30. Αύριο επίσης, η ομάδα Κ-17 θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο γήπεδο Μαρτινέγκο του Ηρακλείου (14.30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: