Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το παλεύει ο Βιερίνια!!!

Στην αυριανή(2/4) προπόνηση θα δοκιμάσει ο Αντρέ Βιερίνια αν μπορεί να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, αλλιώς θα μείνει εκτός αποστολής. Ένα μήνα εκτός θα μείνει ο Σαβίνι που έχει θλάση Β’ βαθμού.

Με μια προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Λάρισα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα. Ο Αντρέ Βιερίνια που επέστρεψε από την πατρίδα του με πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας σήμερα πήρε μέρος στην προπόνηση χωρίς να βγάλει όλο το πρόγραμμα.
Η παρουσία του στην αποστολή θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (2/4) ώστε να διαπιστωθεί εκ νέου η κατάσταση του τραυματισμού του. Αν ο Βιεϊρίνια νιώσει κάποια ενόχληση, τότε θα μείνει σίγουρα εκτός αποστολής.
Ένα μήνα θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός, που εξετάσθηκε από το ιατρικό τιμ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β' βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. Όσον αφορά τον έτερο Ιταλό του Δικεφάλου επιστρέφει από την πατρίδα του αύριο λόγω της κηδείας του πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: