Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Η Ίντερ έχει άγχος, όχι εμείς»

Την πεποίθησή του ότι η Μίλαν θα είναι πιο ήρεμη από την Ίντερ στο ντέρμπι του Σαββάτου, που είναι κομβικής σημασίας για το Scudetto, εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο προπονητής των Ροσονέρι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι το +2 της ομάδας του στη βαθμολογία μπορεί να αποβεί καθοριστικό για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση και επανέλαβε ότι τίποτα δεν θα έχει κριθεί για τον τίτλο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

«Πήραμε ένα βαθμό στους τελευταίους δύο αγώνες μας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι όμορφο γιατί τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαστε στην κορυφή επί 21 αγωνιστικές. Ξέραμε ότι δεν θα κατακτούσαμε το Scudetto ένα μήνα πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι το θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι», τόνισε ο Αλέγκρι και στη συνέχεια προσπάθησε να μεταφέρει το άγχος στην Ίντερ.

«Είναι πιο σημαντικό το ντέρμπι για αυτούς παρά για εμάς. Με την έναρξη του αγώνα η Μίλαν θα είναι μπροστά στη βαθμολογία. Αν κερδίσουμε θα πάμε στο +5 και θα απομένουν επτά αγωνιστικές. Δε θα είναι άσχημα, αλλά δε θα έχει κριθεί και τίποτα. Τον τίτλο τον κατακτάς όταν στο τέλος του πρωταθλήματος είσαι έστω στο +1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: