Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σαμάβαρι: «Η βάνα για τον Ηρακλή έκλεισε οριστικά»!!


iraklis


 Ο επιχειρηματίας Γουίλι Σαμάβαρι που βοήθησε στην επίτευξη των συμφωνιών για την εξασφάλιση της αδειοδότησης του Ηρακλή πραγματοποίησε παρέμβαση στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis». Στην τοποθέτηση του αυτή υπογράμμισε πως η «υπόθεση Ηρακλής» έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα για τον ίδιο ελέω ορισμένων συμπεριφορών. Στη διάρκεια της τοποθέτησης του, ζήτησε και τοποθετήθηκε το μέλος της «Αυτόνομης Θύρας 10» Αλέξης, που ήταν αυτός που απάντησε από την πλευρά του στον επιχειρηματία, εκπροσωπώντας τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων του Ηρακλή, τονίζοντας επανειλημμένα πως η κατάσταση που επικρατεί τώρα οφείλεται αποκλειστικά στον Αντώνη Ρέμο. Παράλληλα υπογράμμισε πως δεν μπορεί να θεωρείται «Μεσσίας» ο κ. Σαμάβαρι, καθώς δάνεισε χρήματα στην ΠΑΕ Ηρακλής, τα οποία θα πάρει πίσω στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά το τι δήλωσε ο κ. Σαμάβαρι: «Πραγματικά μετάνιωσα που βοήθησα τον Ηρακλή, μετάνιωσα που έδωσα χρήματα την ομάδα. Το ευχαριστώ που εισέπραξα ήταν να βγουν σε χθεσινή τους εκπομπή τρεις εκπρόσωποι της Αυτόνομης Θύρας 10 και να κράζουν εμένα. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο επισημαίνεται η αχαριστία όλων αυτών των ανθρώπων και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αυτή, αντί να κάθονται να λένε ευχαριστώ. Η διοίκηση και αυτοί χτύπησαν πεντακόσιες πόρτες και τις βρήκαν κλειστές, αλλά το ευχαριστώ που εισέπραξα εγώ ήταν να βγαίνουν χθες στην εκπομπή τους και να λένε πονηριές και εξυπνάδες για μένα.
Για δεύτερη φορά λαμβάνω ένα τέτοιο ευχαριστώ. Τώρα πραγματικά καταλαβαίνω, γιατί κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν θέλει να εμπλακεί στον Ηρακλή. Όλοι θέλουν να κάνουν τους πονηρούς, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Ας βγουν όλοι αυτοί που κάνουν τους πονηρούς να μου πουν τι έχουν δώσει αυτοί στον Ηρακλή. Για μένα η λέξη Ηρακλής τελείωσε, η βάνα για αυτή την ομάδα τελείωσε. Θέλω πλέον να δω που θα βρουν τα λεφτά, γιατί το οικονομικό πρόβλημα δεν σταμάτησε χθες, αλλά συνεχίζεται. Να δούμε πλέον πως θα βγάλουν άκρη. Αυτοί το μόνο που θέλουν είναι να βρουν ένα χαϊβάνι, μετά να το βρίζουν και να το διώξουν στη συνέχεια. Κανένας δεν έφυγε εκτιμημένος από τον Ηρακλή…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: