Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

«Ο Σισέ θα ήταν πολύ ευτυχισμένος αν ερχόταν στη Λάτσιο»

Η μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ, συνεχίζεται αυτή τη φορά από δημοσιεύματα της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, Μέσα από τη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως ο άσσος του Παναθηναϊκού σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Ρώμη για λογαριασμό της Λάτσιο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «calciomercato», ο διεθνούς φήμης μάνατζερ Μοράμπιτο δήλωσε πως μιλάει με τον ατζέντη του Σισέ και πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού σκέφτεται το ενδεχόμενο της μεταγραφής ομάδα της αιώνιας πόλης. 
Αφού έγινε μια αναφορά στην καριέρα του Σισέ με τη Λίβερπουλ, σημειώθηκε ότι ο πλέον θυμίζει τον παίκτη που των ημερών της Οσέρ και ότι σε σχέση με κάποιους άλλους στόχους της Λάτσιο είναι πιο… βολικός στον οικονομικό τομέα.

«Δυνατός, αλτικός, κυνικός μπροστά μέσα στην περιοχή, μια δυνατή προσωπικότητα, που συχνά φαίνεται να είναι σημείο αναφοράς στις κουβέντες με τους νοτιοαμεριξκάνους Αυτή τη στιγμή η αξία του είναι περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, όμως, στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Ελληνεςμ, η ρήτρα εξαγοράς είναι περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ. Και αν πάει στη Λάτσιο θα μπορούσε να βυθίσει την τωρινή του συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, η οποία του αποφέρει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ»., γράφτηκε μεταξύ άλλων. 

Για το θέμα υπήρχαν και δηλώσεις του μάνατζερ της ΦΙΦΑ, Βιτσένστο Μοραμπίτο. «Ο Τζιμπρίλ μίλησε με τον Νταμπό για τη Λάτσιο και το περιβάλλον της. Ο Νταμπό του είπε ότι το κοινό της Λάτσιο είναι εκπληκτικό. Από τότε τηλεφώνησα αρκετές φορές. Τηλεφώνησα στον μάνατζέρ του, που είναι πολύ καλός μου φίλος και μου είπε ότι θα του άρεσε να η εμπειρία της Λάτσιο. Το παιδί λατρεύεται στην Ελλάδα. Είναι είδωλο. Όμως, θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να έρθει στη Λάτσιο». 

Πρωταπριλιά ή αλήθεια; Οτι και να είναι ο Σισέ προκαλεί το ενδιαφέρον. Εχει δηλώσει βλέπετε ότι θα ήθελε να φύγει το καλοκαίρι από τηνΕλλάδα...


Αγνοια ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό τι λένε για όλα αυτά; Διαψεύδουν; Επιβεβαιώνουν; Τι κάνουν; Εχουν άγνοια. Η καλύτερα δηλώνουν άγνοια. Πάντως, στο σημείο που του ρεπορτάζ που γίνεται λόγος για ρήτρα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, τονίζουν πως σε αυτό το άρθρο το μόνο που δεν... εκπροσωπείται είναι η αλήθεια. Τονίζουν δε πως η ρήτρα αγγίζει τα 14 εκατομμύρια ευρώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: