Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Ήθελα να πετύχω ρεκόρ 20 γκολ χωρίς πέναλτι!"

Την υπόσχεση πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, έδωσε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέταξε και "σπόντα" για τον Τζιμπρίλ Σισέ.
"Ήθελα να πετύχω ρεκόρ 20 γκολ χωρίς πέναλτι!"
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στο "Big Fish":
Για την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν: «Πριν από δύο χρόνια στην Σεντ Ετιέν τίποτα δεν πήγαινε καλά. Ο προπονητής δεν με πίστευε πολύ και είχα πέσει αρκετά ψυχολογικά».
Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Για μένα ο Ολυμπιακός ήταν μια δεύτερη ευκαιρία ζωής. Ήρθα σε μία χώρα που δεν γνώριζα και μόλις πάτησα το πόδι εδώ αισθάνθηκα αμέσως πολύ καλά. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαι με το χαμόγελο, όταν βγαίνω εκτός είμαι πάλι χαρούμενος και για αυτό άλλωστε υπέγραψα συμβόλαιο ξανά με τον σύλλογο».
Για το γκολ που πέτυχε πέρυσι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Για μένα αυτό το γκολ ήταν από καρδιάς. Όλοι μου έλγαν ότι είναι πολύ σημαντικό να σκοράρω εναντίον του Παναθηναϊκού, ήταν θέμα γοήτρου, ακόμα και αν χάσαμε στο τέλος».
Για την… κόντρα που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ την περσινή σεζόν: «Ήθελα να ξεπεράσω τον Σισέ στα γκολ τόσο σε εκείνο το ματς όσο και στα τελευταία τρία παιχνίδια. Ήταν τέτοια η επιθυμία που 'κλείδωσα' και αστόχημα σε τέρματα που κανονικά δεν θα έχανα. Επιπλέον, είχα στο μυαλό μου να πετύχω το ρεκόρ των 20 γκολ χωρίς να έχω σκοράρει με πέναλτι».
Για τους στόχους που έχει φέτος: «Φέτος οι ευθύνες είναι περισσότερες, άρα θα υπάρχει περισσότερη πίεση και κριτική. Για αυτό θα δώσω το 100% του εαυτού μου και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το νταμπλ στην Ελλάδα και σπουδαίες εμφανίσεις στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: