Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πρωτιά για Sokratis!!

Στην 1η θέση μαζί με την Μπάγερν παρέμεινε η Βέρντερ Βρέμης, αφού επικράτησε με 2-0 του Αμβούργου στο ντέρμπι του Βορρά στο «Βέζερ Στάντιον» με δύο γκολ του Πιζάρο, φθάνοντας τους δώδεκα βαθμούς.

Πρωτιά για Sokratis!
Το Αμβούργο απείλησε στο 9' με τον Τέσκε να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 14' «άγγιξε» το 0-1 όταν ο Ραϊκοβιτς σέντραρε από τα δεξιά για τον Πέτριτς που πλάσαρε αλλά ο Βίιζε έδιωξε σε κόρνερ. Η Βέρντερ απάντησε στο 24' με τον Μαρίν να πασάρει στον Πιζάρο που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 33' ο Ντρόμπνι νίκησε τον Αρναούτοβιτς σε τετ α τετ μετά από μπαλιά του Φριτς.
Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 48' όταν ο Μαρίν σέντραρε από τα δεξιά για τον Πιζάρο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ντρόμπνι. Η Βέρντερ πήρε προβάδισμα στο 52' όταν ο Μαρίν εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά για τον Πιζάρο και ο Περουβιανός με κεφαλιά νίκησε τον Ντρόμπνι.
Το τελικό 2-0 για τους «πράσινους» διαμόρφωσε ο Πιζάρο στο 78' με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή, μετά από μπαλιά του Μαρίν. Βασικός και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: