Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Γκέλα εσείς, τεσσάρα εμείς"

Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε το 2-2 της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ και νικώντας με 4-2 τη Χετάφε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" πέρασε πρώτη με 6 βαθμούς μετά από 2 ματς.
"Γκέλα εσείς, τεσσάρα εμείς"
Η Ρεάλ πήρε προβάδισμα στο 14' όταν Φάμπιο Κοεντράο και Οζιλ συνδυάστηκαν και ο δεύτερος γύρισε στον Μπενζεμά, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0.
Oι γηπεδούχοι απείλησαν στο 21' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 28' η Χετάφε απάντησε με τον Σαράμπια να πλασάρει άουτ μετά από πάσα του Κασκέρο. Η «Χέτα» ισοφάρισε στο 39' όταν ο Λασέν με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Μικού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κασίγιας κάνοντας το 1-1.
Στο 55' οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με την ανατροπή, όμως ο Κασίγιας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μικού από το ύψος του πέναλτι. Οι «μερένχες» έκαναν το 2-1 στο 60' όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε πέναλτι από τον Κάτα Ντίας, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος δίνοντας νέο προβάδισμα στην Ρεάλ. Στο 69' ο Μπενζεμά με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην «βασίλισσα», όμως η Χετάφε μείωσε σε 3-2 στο 72' με πλασέ του Μικού δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Ιγκουαϊν στο 87' με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή, «σφραγίζοντας» την νίκη για την Ρεάλ.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: