Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

"Με δύο αμυντικά χαφ και Γέστε"!

Για ενδεκάδα με τρία αμυντικά χαφ, Μοντεστό - Μακούν - Φέισα, λέει το ρεπορτάζ ότι προσανατολίζεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει Μαρσέιγ, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν μεγάλο λάθος το να παίξει τόσο κλειστά ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη.
"Με δύο αμυντικά χαφ και Γέστε"!
Ακόμα και μέσα από τον Ολυμπιακό εκφράζονται απόψεις ότι "πρέπει να κατεβάσει ο Ισπανός το κλασικό του σύστημα 4-2-3-1 με δύο αμυντικά χαφ και τον Γέστε στην ενδεκάδα σε ρόλο κουμανταδόρου".
Σε διαφορετική περίπτωση οι Γάλλοι θα ανέβουν αρκετά ψηλά μη νιώθωντας απειλή και θα μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Με τον Γέστε μέσα, θα φοβούνται τις κάθετες και θα μείνουν πιο μαζεμένοι πίσω με αποτέλεσμα ο αγώνας να παιχτεί στο δικό τους μισό και όχι στου Ολυμπιακού.
Χωρίς Γέστε ποιος θα περάσει μια κάθετη; Ο Μοντεστό; Ο Μακούν ή ο Φέισα; Κανένας δεν μπορεί να κάνει τόσο καλά αυτό που κάνει με κλειστά μάτια ο Ισπανός.
Είναι μια άποψη και αυτή. Σεβαστή αλλά όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Αν παίξει με τρία αμυντικά χαφ ο Βαλβέρδε, εξασφαλίσει το μηδέν πίσω και κερδίσει με το μικρότερο σκορ, θα του πει κανείς τίποτα;
Είναι πώς το βλέπει κανείς...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: