Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν σταματιέται αυτή η Γιουνάιτεντ!!

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Γουίγκαν και η Γιουνάιτεντ απάντησε όπως και την προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μεγαλύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 5-0 επί της Μπόλτον εκτός!
Δεν σταματιέται αυτή η Γιουνάιτεντ!
Την περασμένη αγωνιστική η Σίτι είχε φιλοδωρήσει με πέντε γκολ την Τότεναμ στο Λονδίνο και πίστευε ότι όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω της, αλλά η Γιουνάιτεντ απάντησε αμέσως μετά με... 8-2 επί της Αρσεναλ, κλέβοντας όλη τη δόξα! Το ίδιο έγινε και τώρα, καθώς η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον απάντησε στο 3-0 της συμπολίτισσας της επί της Γουίγκαν, με το 5-0 επί της Μπόλτον στο «Ρίμποκ».
Οι Κόκκινοι Διάβολοι έκαναν από νωρίς σαφείς τις διαθέσεις τους, καθώς ο Ερνάντες με κοντινό πλασέ στο 5' μετά από γύρισμα από δεξιά έκανε το 0-1 και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο ήρθε και το 0-2 από τον Ρούνεϊ στο 20'. Ο διεθνής Αγγλος επιθετικός έχει τρομερή παράδοση κόντρα στην Μπόλτον και το επιβεβαίωσε ξανά, καθώς στο 25' με πλασέ έκανε το 0-3, για να έρθει στην επανάληψη και το χατ-τρικ με το γκολ στο 68' (0-5), αφού είχε προηγηθεί το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ερνάντεζ στο 58' (0-4)!
Ετσι, η Γιουνάιτεντ συνεχίζει με νίκες, παραμένει ισόβαθμη της Σίτι, διατηρεί το προβάδισμα λόγω της διαφοράς γκολ και γενικά οι δύο ομάδες από το Μάντσεστερ μοιάζουν να είναι μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου!
Super City με Αγουέρο!
Δεν σταματάει να σκοράρει η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και ο Κουν Αγουέρο. Οι Πολίτες για τέταρτο σερί ματς βάζουν (τουλάχιστον) τρία γκολ και αυτή τη φορά τα πέτυχε όλα ο Αργεντινός σταρ, ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ στην Premier League σε τέσσερα ματς! Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε έτσι το 4x4 και περιμένει το δώρο από την Μπόλτον, που υποδέχεται στο «Reebok» τη Γιουνάιτεντ. Μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ, όταν από ωραία προσποίηση και στρώσιμο του Σίλβα, ο Κουν έστειλε την μπάλα στη γωνία του Αλ Χαμπσί. Στο 18' ο Σίλβα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Τέβες νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Γουίγκαν και το 1-0 παρέμεινε στο πρώτο μέρος, αφού στο 28' ο Ρίτσαρντς και στο 35' ο Κομπανό έστειλαν την μπάλα στο δοκάρι του Αλ Χαμπσί. Ο Αγουέρο χτύπησε ακόμα δύο φορές στην επανάληψη, πρώτα στο 63' με πλασέ ύστερα από ωραία πάσα του Νασρί και έξι λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο ολοκλήρωσε το χατ τρικ για την Κυπελλούχο Αγγλίας,η οποία έχει βάλει 15 γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.
Καθάρισε ο Στάριτζ για Τσέλσι
Το είχε πει και το έκανε ο Αντρέ Βίλας Μπόας και τελικά δικαιώθηκε. Ο Πορτογάλος είχε καταστήσει σαφές ότι δεν έχει πρόβλημα να αφήσει στον πάγκο τον Φερνάντο Τόρες και επέλεξε τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος με τακουνάκι στο 51' από πάσα του Ραούλ Μεϊρέλες χάρισε στην Τσέλσι τους τρεις βαθμούς. Στο 18' ο αρχηγός Τζον Τέρι είχε ανοίξει το σκορ για τους Μπλε, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γουόν διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την Τσέλσι, που έχει πλέον δέκα βαθμούς σε τέσσερα ματς.
Stop στο «Μπριτάνια» για Λίβερπουλ
Από νωρίς στα δύσκολα βρέθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Στόουκ η Λίβερπουλ, αφού ο Κάραχερ έκανε πέναλτι στον Γουόλτερς και ο ίδιος από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 1-0 στο 21'. Ο Κένι Νταλγκλίς, που άφησε στον πάγκο τους Κάρολ και Μπέλαμι, είδε την ομάδα του να μην μπορεί να βρει απαντήσεις στο πλήγμα που δέχθηκε από νωρίς και οι Reds γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή Premier League, παραμένοντας στους 7 βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.
Πρώτες νίκες για τους αντιπάλους
Τις πρώτες τους νίκες στη φετινή Premier League πέτυχαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης. Η Άρσεναλ, που ταλαιπωρείται από τις αλλαγές στο ρόστερ αλλά και την έντονη κριτική, επικράτησε 1-0 της Σουόνσι στο «Emirates». Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League πήρε το τρίποντο με γκολ του Αρσάβιν, ενώ η Τότεναμ, με την οποία θα παίξει ο ΠΑΟΚ, πέρασε με 0-2 από το «Μολινό» με γκολ των Αντεμπαγιόρ και Ντεφόε. Αν και προηγήθηκε δύο φορές η Έβερτον δεν κατάφερε να κερδίσει στο «Γκούντισον Παρκ» την Άστον Βίλα, η οποία τσίμπησε βαθμό με το τελικό 2-2.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα
Σάββατο (10/09)
Αρσεναλ-Σουόνσι 1-0
(40' Αρσάβιν)
Εβερτον-Αστον Βίλα 2-2
(19' Οσμαν, 69' Μπέινς - 63' Πετρόφ, 83' Αγκμπονλαχόρ)
Μάντσεστερ Σ.-Γουίγκαν 3-0
(13', 63' 69' Αγουέρο)
Στόουκ-Λίβερπουλ 1-0
(21' πέν. Γουόλτερς)
Σάντερλαντ-Τσέλσι 1-2
(91' Γουόν Τ. Ν. - 18' Τέρι, 51' Στάριτζ)
Γουλβς-Τότεναμ 0-2
(67' Αντεμπαγιόρ, 80' Ντεφόε)
Μπόλτον-Μάντσεστερ Γ. 0-5
(5',58' Ερνάντες, 20',25',68' Ρούνεϊ)
Κυριακή (11/09)
Νόριτς-Γουέστ Μπρομ (15.30)
Φούλαμ-Μπλάκμπερν (18.00)
Δευτέρα (12/09)
ΚΠΡ-Νιούκασλ (22.00)

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: