Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Το απόλυτο η ΑΕ Λεμεσού!!

Με το απόλυτο συνεχίζει η ΑΕΛ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Οι λέοντες έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν τη νίκη με το φτωχό 1-0 κόντρα στην ΕΝΠ. Στην πρώτη ευκαιρία (3') οι γηπεδούχοι πέτυχαν το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με τον Ντόσσα Τζούνιορ.
Το απόλυτο η ΑΕ Λεμεσού
Στο "Αμμόχωστος" Ερμής και Εθνικός κόλλησαν στο μηδέν σ' ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες όμως όχι όμως σωστές τελικές προσπάθειες. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο εικοσάλεπτο ο Εθνικός είχε την υπεροχή και την μεγάλη μερίδα ευκαιριών με τον Μπρούκς να αναγκάζεται σε πολλές περιπτώσεις να δείξει τα καλά αντανακλαστικά του.
ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΓΣΖ. Οι γηπεδούχοι αν και σκόραραν νωρίς στον αγώνα , μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λίνσεν, δεν κατάφεραν στη συνέχεια να πάρουν το ρυθμό του παιχνιδιού κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και ισοφάρισε με τον Μιροσάβλιεβιτς στο 39'. Οι "μαυροπράσινοι" της Λευκωσίας θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι αν ήταν πιο εύστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο όπου έχασαν κραυγαλαίες ευκαιρίες με τους Τσιντί και Μιροσάβλιεβιτς.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: