Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Μεγάλη χαρά στην πόλη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος και μίλησε για την βράβευση της ομάδας του βόλεϊ από τον Δήμο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Πήραμε μια μεγάλη χαρά στην πόλη και ο Δήμος έπρεπε να τους τιμήσει. Τέτοιου είδους γεγονότα έδωσαν μια χαρά και μια ανάταση στην ψυχολογία του κόσμου. Τιμήσαμε μια ομάδα που δούλεψε με μεθοδικότητα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, με έναν πολύ σημαντικό παίκτη όπως ο Κουρνέτας και πολύ ικανούς ξένους όπως ο Γκόμεζ και ο Χιμένεζ. Θα τιμήσουμε και την ομάδα του χάντμπολ και πρέπει όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να προχωρήσουν μπροστά. Είναι ζητούμενο για εμάς να έρχονται οι διακρίσεις. Πρέπει να λυθούν θέματα και όλα πάνε παράλληλα και με την κοινωνική πρόοδο».
Για την δήλωση του Δημάρχου για την βία:
« Είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να υπάρχει και πρόληψη όχι μόνο καταστολή και να συμβάλουν και οι ομάδες μας. Μόνο η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι. Γίνεται να εκτοξεύονται φωτοβολίδες μέσα σε κλειστό γήπεδο; Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που «βράζει το αίμα τους» και οι φωνές εκτονώνουν αλλά πρέπει να σταματήσει η άσκηση βίας».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: