Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κολομβία:Έτοιμος για εθνικό ρεκόρ ο Φαλκάο!! (video)

Ιστορικό ήταν το γκολ που σημείωσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία στο χθεσινό (30/03) νικηφόρο 3-1 της Κολομβία με το Κουβέιτ. με ιδανική εκτέλεση πέναλτι.
Ο 29χρονος επιθετικός που εφέτος αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικός  από τη Μονακό  ήταν αυτός που κέρδισε και αξιοποίησε το πέναλτι με το οποίο σφραγίστηκε στο 74' η νίκη των «καφετέρος» με το 24ο  του γκολ σε 56 παρουσίες με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.
Έτσι ο πρώην άσος των Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Κολομβίας   τον Αρνόλδο Ιγκουαράν που είχε σημειώσει επίσης 24 αλλά σε 68 ματς με την εθνική ομάδα και κατέχει το ρεκόρ από το 1991.
Με τον Φαλκάο που πριν από τρεις ημέρες στο θριαμβευτικό (6-0) φιλικό με το Μπαχρέιν επίσης επί ασιατικού εδάφους είχε δύο γκολ και μία ασίστ να δηλώνει στην εφημερίδα της πατρίδας του «El Tiempo» ότι το ρεκόρ δεν ήταν στο μυαλό του όταν εκτελούσε το πέναλτι «απλά ήμουν επικεντρωμένος στην εκτέλεση και δόξα τω θεώ κατάφερα να σκοράρω».




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: