Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Δεν θέλει ΑΕΚ ο Λούκα»


Αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην ΑΕΚ είναι ο Λούκα, σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ. Αποφάσεις για τα μεταγραφικά με την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς.

«Δεν θέλει ΑΕΚ ο Λούκα»
Απομακρύνεται, όπως φαίνεται, από την ΑΕΚ ο Λούκα. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Κρισιούμα ήταν ψηλά στη λίστα της «Ένωσης» και μάλιστα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προ ημερών είχε επαφές στη Βραζιλία με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την έγκυρη «Glogoesporte», ο Λούκα δεν έχει πρόθεση να έρθει στην ΑΕΚ, καθώς θεωρεί πως η μετακόμιση στην Ελλάδα δεν είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για την καριέρα του. Μάλιστα από πλευράς Κρισιούμα καθιστούν σαφές πως δεν τίθεται θέμα δανεισμού του, παρά μόνον πώλησής του.

Η υπόθεση του Λούκα, όπως και τα υπόλοιπα μεταγραφικά της ΑΕΚ θα μπουν σε μια σειρά με την επιστροφή του Μιλοβάνοβιτς στην Αθήνα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, που παρακολούθησε κι άλλους παίκτες, θα ενημερώσει τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τραϊανό Δέλλα για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε στη χώρα του καφέ κι εν συνεχεία θα ληφθούν αποφάσεις, πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: