Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βλαχόπουλος: «Καταπληκτική εκδήλωση»

Ο Βαγγέλης Βλαχόπουλος, γιος εκ των ιδρυτών του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την χθεσινή εκδήλωση των 101 χρόνων του συλλόγου, στην οποία βραβεύθηκε για λογαριασμό του πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το 1908 υπήρχε ο Ηρακλής. Το 1914 έφυγε από τον Ηρακλή ο πατέρας μου μαζί με τον Αγοραστό και  έκαναν μια τριμελή ομάδα ποδοσφαιρική την οποία ονόμασαν Άρης. Επειδή ο Ηρακλής φοράει μπλέ- άσπρα εμείς θα έχουμε ομάδα με τα χρώματα του Βυζαντίου δηλαδή κίτρινο και μαύρο. Όσον αφορά την επωνυμία εμείς θα έχουμε θεό του Ολύμπου τον θεό Άρη, το σκέφτηκαν από την μυθολογία».

Για το πώς συγκεντρώθηκαν και έφτιαξαν νέα ομάδα ενώ δεν υπήρχαν λεφτά: «Επειδή εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν χρήματα ο πατέρας μου πήγαινε τις στολές των ποδοσφαιριστών που ήταν 7-8 κάθε ομάδα, τα έπλενε η γιαγιά μου στο σπίτι τους. Έτσι ξεκίνησε η μεγάλη ιστορία του Άρη».

Για την βράβευσή του: «Ευχαριστώ πολύ τον ΑΣ και την ΚΜΑ του Άρη για την τιμή του πατέρα μου στο πρόσωπό μου. Η εκδήλωση ήταν καταπληκτική. Στην εκδήλωση χτες με βράβευσε ο Γιάννης Ιωαννίδης ο βαφτισιμιός μου.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: