Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Βασιλακάκης: «Να κάνουμε το πλεονέκτημά μας μεγαλύτερο» (audio)

Στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό: «Μπορεί να έχουμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα του +4 ωστόσο το ματς αυτό μας δίνει την δυνατότητα να το κάνουμε μεγαλύτερο. Από την άλλη αν κάτι δεν πάει καλά, έχουμε την δυνατότητα να αντέξουμε εκεί που είμαστε. Για τον Άρη είναι ένα ματς που ή θα του δώσει ελπίδες ή θα του τις εκμηδενίσει. Βέβαια, αυτές είναι σκέψεις που όταν μπαίνει ένας παίκτης στο γήπεδο τις αποβάλλει και επικεντρώνεται στο στόχο του για να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό».

Για το ρόστερ του Πανσερραϊκού: «Το ρόστερ μας απαρτίζεται από παίκτες που οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι έχουν κάνει πρωταθλητισμό είτε στη Β’ Εθνική παλιότερα με τον Πανσερραϊκό ή σε άλλες ομάδες. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να περνάμε το πνεύμα του ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί, καθώς αν μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν υπερβεί τα όρια δεν μπορεί να πετύχει».

Για το φαβορί: «Όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη και η βαθμολογική διαφορά είναι αυτή που είναι υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να έχουμε απώλειες, ή αν έχουμε, αυτές να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες».

Για το πλεονέκτημα του Πανσερραϊκού έναντι του Άρη: «Σίγουρα το χτίσιμο του καλοκαιριού την ώρα που ο Άρης ψαχνόταν ήταν μεγάλο ατού. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να έχεις σταθερότητα τόσο στην απόδοση, όσο και στα αποτελέσματα. Εμείς το καταφέραμε αυτό από το τέλος του α’ γύρου και μετά και γι’ αυτό έχουμε αυτό το προβάδισμα».

Για το πόσο μπορεί να επηρεαστούν οι παίκτες του από τον κόσμο του Άρη: «Δε νομίζω ότι θα επηρεαστούν. Απεναντίας, η παρουσία πολύ κόσμου χαροποιεί και τους προπονητές και τους παίκτες γιατί σε άδεια γήπεδα, το κίνητρο είναι διαφορετικό. Παιχνίδια σε τέτοιες συνθήκες ικανοποιούν και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πολλές φορές προετοιμάζονται και από μόνοι τους».

Για την διαιτησία: «Σε δύο ματς στον α’ γύρο με την Καβάλα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με ανατροπή ενώ δόθηκε εις βάρος μας πέναλτι και αποβολή. Στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό δεν δόθηκε μαρς πέναλτι υπέρ μας, το οποίο σχολιάστηκε και στην τηλεόραση και με τον παίκτη μας, στον οποίο έγινε η παράβαση να μένει δύο εβδομάδες εκτός. Στο ματς του Ακροποτάμου παίκτης του αντιπάλου έπαιζε… βόλεϊ. Όλα αυτά λέγονται γιατί ο πρώτος πάντα πολεμιέται και βρίσκουν αφορμές για να δημιουργούν προβλήματα. Στο ματς της περασμένης Κυριακής με το Βυζάντιο παίκτης των γηπεδούχων έκανε χέρι εντός περιοχής και δεν δόθηκε ούτε πέναλτι, ούτε αποβολή».

Για τα έκτακτα μέτρα που φέρεται να ζητάει ο Πανσερραϊκός: «Θέλουμε να γίνει ένα ματς χωρίς προβλήματα. Σεβόμαστε τον Άρη, την ιστορία του και τον κόσμο του. Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς επεισόδια, να κάνουν και οι δύο ομάδες την προσπάθειά τους και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να νικήσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βασιλακάκης στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: