Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

«Να σώσω την ομάδα»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μαυρόπουλος και μίλησε για την πρόταση που έκανε ώστε να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είχα θέσει πριν καιρό ερωτήματα για το τι θα γίνει το πλειοψηφικό πακέτο και μετά από λίγο καιρό βγήκαν και είπαν πως ολοκληρώθηκε. Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ξέρουν τίποτα και νομίζουν πως ιδιοκτήτης είναι ο κ. Χαραλαμπίδης. Εγώ την προηγούμενη Πέμπτη γύρισα από την Αθήνα έχοντας επίσημη πρόταση για τον Απόλλωνα. Πήγα στο μαγαζί του κ. Χαραλαμπίδη, μιλήσαμε και του είπα πως θέλω να πάρω την ομάδα για να την σώσω. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις έστω και την τελευταία στιγμή για να σωθεί η ομάδα. Εγώ είπα πως αν πει το «ναι» θα έρθει μια… σακούλα με λεφτά, όσα ζητήσει. Αντιλαμβάνομαι πως έχει ματώσει ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και έχει βάλει λεφτά της οικογένειας του. Αντιλαμβάνομαι το ηθικό κομμάτι. Εγώ έχω δύο ανθρώπους ζεστούς να βάλουν 50.000 – 100.0000 ευρώ. Έχω πλήρη άποψη για κάθε τι που συμβαίνει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Αν μου πούνε το «ναι» έρχομαι Θεσσαλονίκη το βράδυ για να τελειώσω τα πράγματα. Γνωρίζω πως ο Απόλλων παίζει την ύπαρξη του αλλά κάποιος πρέπει να σηκώσει το ηθικό αυτής της ομάδας. Δεν μπορώ να ξεχάσω όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Υπάρχει ετοιμότατη λύση αν ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σήμερα που μιλάμε, πει το ναι. Εγώ δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον κ. Ανατολίτη αν και με έχει πειράξει σε πολλά θέματα και ξέρει πόσο λάθος φέρθηκε. Μιλάμε τώρα για τον Απόλλωνα μια τεράστια ομάδα. Ακόμα και στην Αθήνα για τον Απόλλωνα μιλάω και με αυτόν τον τρόπο προέκυψαν και οι δύο επιχειρηματίες. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι από τον Πειραιά αλλά αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο και δεν τους στιγματίζει. Ο Απόλλων χρειάζεται έναν… «σεισμό» γιατί η ομάδα πέφτει με μαθηματική ακρίβεια. Το προσωπικό μου ένστικτο με κάνει πολύ απαισιόδοξο. Ο Απόλλων είναι πιο μεγάλη ομάδα από τον Αγροτικό Αστέρα όμως ο Αγροτικός Αστέρας εκπέμπει υγεία και έχει προβάδισμα για την άνοδο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: