Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Απόλλων!!

Πέντε μέρες πριν από τον «τελικό» που έχει ο Απόλλων με τον Αγροτικό Αστέρα, προκύπτει ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ!

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαυρόπουλος γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και μάλιστα ζητάει εντός δύο ημερών να του απαντήσουν από τον Απόλλωνα αν υπάρχει ενδιαφέρον για να προχωρήσει η διαδικασία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μαυρόπουλος εκπροσωπεί δύο επιχειρηματίες από την Αθήνα, που προτίθενται να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια, χωρίς πάντως να έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματά τους. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την πλευρά Μαυρόπουλου μάλιστα είναι ο Λάκης Σημαιοφορίδης.
Η επιστολή που εστάλη από τον Γιάννη Μαυρόπουλο στην  ΠΑΕ Απόλλων αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει:

«ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ    ΓΙΑ ΤΗΝ   ΑΓΟΡΑ   ΤΩΝ   ΜΕΤΟΧΩΝ  ΤΗΣ  ΠΑΕ   .

Ο παρακάτω  υπογράφων Ιωάννης  Μαυρόπουλος, κάτοικος Θεσσαλονίκης, οδός Χιλής 8-Καλαμαριά σας γνωρίζω με  την  παρούσα ότι  επιθυμώ  την  αγορά  του    πλειοψηφικού  πακέτου των  μετοχών  της  ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  και για  το λόγο αυτό σας  ζητώ να  μου  απαντήσετε εγγράφως  εντός  δύο ( 2)   ημερών   από  σήμερα  περί των  προθέσεών  σας. Σας  γνωρίζω  επίσης ότι εφόσον απαντήσετε θετικά είμαι  σε  θέση να ολοκληρώσω τη σχετική διαδικασία άμεσα. Σε  κάθε   περίπτωση σας  ζητώ να  μου απαντήσετε  εντός του χρονικού ορίου που σας έθεσα  πέραν του οποίου θα πάψει να  ισχύει η ως  άνω εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου.
ΑΘΗΝΑ   31-3-2015
ΜΕ  ΤΙΜΗ,  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: