Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πωλείται για… ψίχουλα ο Γιορίς!!

Πολύ πιο χαμηλά από την αντικειμενική του αξία μπορεί να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ουγκό Γιορίς, με το «France Football» να αποκαλύπτει πως στο συμβόλαιο του Γάλλου γκολκίπερ υπάρχει ειδικός όρος που ρίχνει την τιμή του στα 20 εκ. ευρώ εάν η Τότεναμ δεν καταφέρει να εξασφαλίσει για ακόμη μία χρονιά θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Λίγο καιρό πριν αγγλικά δημοσιεύματα παρουσίαζαν τον αρχηγό των Λονδρέζων και της εθνικής Γαλλίας από τη μία πρόθυμο να μείνει στο «WHL» και από την άλλη… φευγάτο εάν δεν βρεθεί η ομάδα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το γαλλικό Μέσο να πάει την υπόθεση λίγο παρακάτω.
Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτει, στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 28χρονος το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει ειδικός όρος που επιτρέπει σε όποιον σύλλογο επιθυμεί να τον αγοράσει να το κάνει με 20 εκ. ευρώ, δηλαδή λίγα περισσότερα απ’ όσα τον είχαν αγοράσει οι «spurs» από την Λιόν (10 εκ. συν ακόμη πέντε από τα μπόνους), εάν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν μπει στην τετράδα!
Με την σεζόν να οδεύει προς ολοκλήρωση, ειδικά εάν ισχύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το ενδιαφέρον για τον Γιορίς αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα…
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: