Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Σιάκκας: «Ο Αρης την πίεση»

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Άρη που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την τελική έκβαση της μάχης της ανόδου κινούνται άπαντες στον Πανσερραϊκό.

Ο Κώστας Βασιλακάκης και οι ποδοσφαιριστές του αφού έκαναν το… καθήκον τους στο Κοκκινόχωμα, κερδίζοντας έστω και δύσκολα την τοπική ομάδα του Βυζαντίου επικεντρώνονται, πλέον, στο μεγάλο ματς του Σαββάτου γνωρίζοντας πολύ καλά πως ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα φέρει τον Πανσερραϊκό μια ανάσα από την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Ο εκ των αρχηγών των «λιονταριών» Γιώργος Σιάκκας μίλησε στην «Μ» για το σαββατιάτικο ματς δίνοντας μια εικόνα του πώς το αντιμετωπίζουν στην ομάδα των Σερρών. «Είναι ένα ματς ντέρμπι στο οποίο θα κατεβούμε με στόχο τη νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.

Ο Άρης είναι η ομάδα που έχει την πίεση και το ψυχολογικό άγχος αφού βρίσκεται στο -4 από εμάς και πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. Από την άλλη εμείς ακόμη και με ισοπαλία θα είμαστε και πάλι στο +4 από τον Άρη οπότε θα έχουμε το πάνω χέρι», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε σχετικά με τα στοιχεία που εκτιμά ότι θα κρίνουν το ντέρμπι: «Εκτιμώ ότι αυτό θα κριθεί στο πάθος, την αποφασιστικότητα και το ποιος θα εμφανιστεί πιο συγκεντρωμένος. Και εμείς και ο Άρης είμαστε δύο ποιοτικές ομάδες που χτίστηκαν με σκοπό την άνοδο. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη».

«Κατάντησε κουραστικό»

Κλείνοντας, ο Γιώργος Σιάκκας σχολίασε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Βυζαντίου για την διαιτησία μη κρύβοντας την δυσαρέσκειά του: «Ακούμε συνεχώς ότι ο Πανσερραϊκός ευνοείται από την διαιτησία. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό. Σχετικά με το χθεσινό ματς όσοι ήταν στο γήπεδο μπορούν να καταλάβουν τι έγινε. Η νίκη μας ήταν καθαρή. Παλέψαμε, δώσαμε την ψυχή μας και αξίζαμε τη νίκη στο 100%».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: