Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νεκρός ο Λάλο Γκαρθία!!

Η σορός του αγνοούμενου από τις 4 Μαρτίου Λάλο Γκαρθία βρέθηκε σήμερα και βύθισε σε πένθος το χώρο του ισπανικού μπάσκετ. Ο παλαίμαχος διεθνής Ισπανός φόρεσε επί σειρά ετών τη φανέλα Βαγιαδολίδ.

Νεκρός ο Λάλο Γκαρθία
Μία θλιβερή μέρα για το ισπανικό μπάσκετ είναι η σημερινή, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι πως ο Λάλο Γκαρθία δεν είναι πια στη ζωή.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είχε φύγει από το σπίτι του για να κάνει ένα περίπατο στις 4 Μαρτίου, χωρίς να έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο ή τα προσωπικά του χαρτιά, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στους δικούς του. Την Τρίτη, τελικά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του άτυχου 44χρονου κοντά στον ποταμό Πισουέργκα της Βαγιαδολίδ.

View image on Twitter
Pésame por la muerte de Lalo García. Valladolid y el mundo del basket lloran la pérdida de un mito eterno. DEP Lalo

View image on Twitter


Ο Λάλο Γκαρθία διέπρεψε με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ για 13 συναπτά έτη από το 1988 έως το 2001, όταν και αναγκάστηκε σε ηλικία μόλις 30 ετών να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω των πολλών τραυματισμών του. Ήταν συμπαίκτης με θρύλους του αθλήματος, όπως ο Άρβιντας Σαμπόνις, ο Όσκαρ Σμιντ και ο Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν, ενώ είχε οκτώ συμμετοχές με την εθνική Ισπανίας.

Η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην ερχόμενη 27η αγωνιστική της ACB. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: