Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Παπαϊωάννου: «Η απόφαση είναι σκάνδαλο»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο Λάκης Παπαϊωάννου για την χθεσινή απόφαση που υποβιβάζει τον Ηρακλή στην Football League, παρόλο που οι «κυανόλευκοι» είχαν καταφέρει και πέτυχαν την παραμονή τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Μεταξύ άλλων ο Λάκης Παπαϊωάννου τόνισε: «Καταλαβαίνουμε ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα. Δυστυχώς αυτά γίνονται μόνο στο ελληνικό κράτος, να κρίνονται άνοδοι και υποβιβασμοί στα γραφεία, αντί να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορείς να υποβιβάζεις μία ομάδα για την αδειοδότηση. Δημιουργήτε τεράστιο πρόβλημα με τις οικογένειες όλων που βρίσκονται στον Ηρακλή. Δεν είναι απλά πέρνουμε μία απόφαση και με ένα χαρτί που βγαίνει στην Βουλή. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο».
«Πιστεύω πραγματικά πως η απόφαση είναι σκάνδαλο. Στην Ελλάδα έχουμε αυτοδιοίκητο όπου μας συμφέρει και δεν έχουμε όπου δεν μας συμφέρει. Είναι σκάνδαλο να υποβιβάζεται μία ομάδα στα χαρτιά, μία παραμονή που την κέρδισε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, δεν υπάρχει σύλλογος που να μην έχει οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, όσο μπορούμε δηλαδή. Προσπαθούν να σε εξοντώσουν οικονομικά. Υπάρχουν τεράστια έξοδα ακόμα και να πας στην Αθήνα. Αυτοί οι άνθρωποι το είχαν προσχεδιασμένο για να διαλύσουν τον Ηρακλή και οικονομικά».
«Για τις κασέτες παραγράφηκαν όλα τα αδικήματα, τον Ηρακλή όμως τον ρίχνουν. Δεν μας έδωσαν ούτε αναβολή στο δικαστήριο. Πλέον θα ασκίσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα πάμε μέχρι εκεί που δεν πάει για να βρούμε το δίκιο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: