Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πλησιάζει σε Τσέλσι ο Χίντινγκ

Από εδώ τα φέρνει από εκεί τα φέρνει, κάθε μέρα και από μία σπόντα προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας πετά ο Γκους Χίντινγκ δείχνοντας ότι οι μέρες του στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας είναι μετρημένες. Ο λόγος είναι το ενδιαφέρον της Τσέλσι και η δική του επιθυμία να αναλάβει κάποιον σύλλογο.

Αρχικά ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι που έχει ακόμη το ρεκόρ νικών ανά αγώνα στους «μπλε» είχε πει ότι δεν είναι ακόμη ώρα να συζητηθεί το ενδιαφέρον του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Έπειτα τόνισε ότι του αρέσει η ιδέα. Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα μπορούσε να προπονήσει τις δύο ομάδες παράλληλα και έδωσε πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα στου Λονδρέζους:

«Ποτέ δεν είπα ότι θα συνεχίσω στον πάγκο της Τουρκίας. Νιώθω ότι έχω αρκετή ενέργεια και θα ήθελα να ασχοληθώ σε καθημερινή βάση με την προπονητική. Οπότε το πόστο στον πάγκο κάποιου συλλόγου μου φαίνεται προτιμότερη επιλογή από το πόστο σε κάποια εθνική ομάδα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τουρκίας, όμως ξέρω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και σίγουρα θα έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις μέσω του Τύπου. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: