Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Χάβος!

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Η θέση του Παύλου Δερμιτζάκη δεν έμεινε για πολύ ορφανή και ο πρώην τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» βρέθηκε την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας στην Τρίπολη και συμφώνησε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πλέον, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, έβαλε σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της νέας σεζόν αρχής γενομένης με τον προπονητή. Ο Μάκης Χάβος ήταν από την πρώτη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αφού οι άνθρωποι της ομάδας είχαν άριστη γνώμη για εκείνον.

Θυμίζουμε πως ο Χάβος είχε περάσει σαν βοηθός από τον Αστέρα στο πλευρό του Νίκου Κωστένογλου και είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Συνεργάτης του θα είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Έτσι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας θα ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Η μοναδική εκκρεμότητα είναι αυτή του Αντώνη Λαδάκη, ο οποίος σύντομα θα βρεθεί στην Τρίπολη για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: