Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Πιείτε όση μπύρα θέλετε...!!

"Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, παγωμένη Amstel και καλοί φίλοι… η καλύτερή μας", αναφέρει το μήνυμα στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για την ανανέωση της συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία μπύρας.
Πιείτε όση μπύρα θέλετε...
Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου:
Ο καθένας έχει την ομάδα του, για την Amstel και όλους εμάς τους Έλληνες όμως, μία είναι η καλύτερή μας… η Εθνική Ομάδα! Η αγαπημένη μας μπίρα Amstel ανανεώνει τη στήριξή της στην ΕΠΟ, εν όψει και του EURO 2012, δίνοντας το παρών ως Υπερήφανος Χορηγός αδιάλειπτα από το 2008.
Σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Amstel και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσαν την ανανέωση της πετυχημένης συνεργασίας τους μέχρι το 2014.
Σε ένα φιλικό και ποδοσφαιρικό κλίμα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και στελέχη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας παρουσίασαν την ιδιαίτερα δημιουργική συνεργασία των τελευταίων ετών, με αποκορύφωμα το Amstel Roadshow 2010, το οποίο επισκέφθηκε 7 πόλεις στην Ελλάδα και συνέλλεξε χιλιάδες ευχές που συντρόφευσαν την Εθνική Ομάδα στα γήπεδα της Ν. Αφρικής.
Ο κος Σοφοκλής Πιλάβιος, Πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε: "Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μου για την ανανέωση της συνεργασίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την Amstel, μία εταιρεία που έχει σταθεί δίπλα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο σε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του. Βρισκόταν δίπλα μας όταν η Εθνική μας Ομάδα μας έκανε υπερήφανους στο Euro. Βρισκόταν και πάλι δίπλα μας το περασμένο καλοκαίρι, μεταφέροντάς μας τις ευχές και την αγάπη όλων των Ελλήνων όταν συμμετείχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Νότιο Αφρική. Με την ανανέωση της συνεργασίας μας, είμαι σίγουρος ότι μαζί θα ζήσουμε ακόμα πολλές και δυνατές στιγμές πλάι στην αγαπημένη μας ομάδα".
Ο κος Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ευχαρίστησε την ΕΠΟ για την άριστη συνεργασία και εξήγησε ότι η Amstel βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων όσων μας ενώνουν ως Έλληνες!
Ο κος Αλέκος Δανιηλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, μίλησε για τη στρατηγική επιλογή της Amstel να στηρίζει επί σειρά ετών την Εθνική Ομάδα, σε χορηγικό αλλά και ευρύτερο επίπεδο μέσω των διαδραστικών ενεργειών που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, ενώνοντας κατά αυτό τον τρόπο όλους τους φιλάθλους. «Η Εθνική Ομάδα είναι η καλύτερή μας…. Και ευχόμαστε όλοι η πορεία στο EURO 2012 να στεφθεί ξανά με επιτυχία»!
Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, παγωμένη Amstel και καλοί φίλοι… η καλύτερή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: