Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο δικός του ο δρόμος...

Στα σίγουρα, δεν υπάρχει σοβαρός φίλαθλος που να χαίρεται με τον (οριστικό πλέον και αμετάκλητο) υποβιβασμό του Ηρακλή.
Ο δικός του ο δρόμος...
Στο αντίκρισμα και μόνο των μορφών του μεγάλου Βάσια, του Παπαϊωάννου και του Κωφίδη, να εκλιπαρούν με απέραντη αξιοπρέπεια για οίκτο για τον σύλλογό τους, ο καθένας βλέπει συναισθηματικά το θέμα. Ο υποβιβασμός του Ηρακλή είναι άλλη μια τεράστια ήττα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ποιότητα της ιστορίας του, αλλά και το επίπεδο των οπαδών του, αφήνουν κενό στη Σούπερ Λίγκα, που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Αυτοί ακριβώς οι οπαδοί αποτελούν τη μεγάλη περιουσία του.
Και σ΄ αυτούς πρέπει να επενδύσει. Τώρα ήλθε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων και των σωστών επιλογών. Αν ο Ηρακλής συνεχίσει να κινείται στη λογική... «μας τελείωσε το κατεστημένο κι αυτό δεν θα περάσει», τότε θα πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Ισως και ανεπανόρθωτη. Δύο πράγματα πρέπει να κάνουν στον Ηρακλή. Το ένα είναι να αναζητήσουν τα πρόσωπα που έφεραν τον σύλλογο σ΄ αυτό το χάλι. Κι αυτοί βρίσκονται εντός του Ηρακλή.
Είναι αυτοί οι οποίοι απεγνωσμένα πασχίζουν να στρέψουν την οργή του κόσμου, στοχοποιώντας πρόσωπα εκτός. Για να τη γλιτώσουν οι ίδιοι! Το δεύτερο που έχουν να κάνουν, είναι να οικοδομήσουν έναν σύλλογο αντάξιο της ιστορίας του, που δεν θα έχει λαμόγια να τον διαφεντεύουν, τραμπούκους να παριστάνουν τους οπαδούς του και γενικώς... «επαγγελματίες Ηρακλειδείς». Πολιτισμός παντού! Είναι ο δικός του ο δρόμος!
Πηγή: Εθνοσπόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: