Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ο Τέβες φέρνει διπλό «μπαμ»

Μπορεί ο Κάρλος Τέβες να εμφανίζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι όμως οι «πολίτες» θα επενδύσουν τα χρήματα της πώλησής του για την απόκτηση των Σέρχιο Αγκουέρο και Σάμουελ Ετό, δηλώνοντας μάλιστα αισιόδοξοι και για τους δύο!

Πρώτα η χορηγία μαμούθ που θα αποφέρει ετήσια 10 εκ λίρες για την αλλαγή του ονόματος του «Σίτι οφ Μάντσεστερ» και έπειτα οι μεταγραφές, κάνουν τους οπαδούς της Σίτι να ζουν στο δικό τους κόσμο ενθουσιασμού εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπορεί η απόφαση του Τέβες να μην χαροποίησε κανέναν όμως τα σχέδια της διοίκησης αν τελικά πραγματοποιηθούν υπόσχονται άμεση ποιοτική ενίσχυση και μάλιστα με ονόματα πρωτοκλασάτα.

Ο Αργεντινός επιθετικός κοστολογείται στις 50 εκ λίρες και όταν με το… καλό πωληθεί, τότε τα χρήματά αυτά συν κάποια επιπλέον θα πάνε σε δύο «γκολτζήδες». Η Σίτι φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 37 εκ λιρών στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αγκουέρο και αυτός είναι ο λόγος που οι «ροχιμπλάνκος» δεν τα βρήκαν με τη Γιουβέντους. Η κυπελλούχος Αγγλίας τονίζει ότι το πολύ να χρειαστεί να φτάσει στις 40 εκ λίρες αλλά η μεταγραφή θα κλείσει σίγουρα, αν δεν μπει και άλλος στο παιχνίδι, με το φόβο να επικεντρώνεται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Ετό η Σίτι προσφέρει 18 εκ λίρες μιας και ο Καμερουνέζος πάτησε τα 30 και ουσιαστικά αναζητά το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του όπως τόνισε και ο ίδιος. Η Ίντερ με λίγα παραπάνω χρήματα συν ένα αντάλλαγμα δείχνει να το συζητά και έτσι οι οπαδοί των «πολιτών» είναι σε ντελίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: