Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Και φέτος τίτλο, μην… χαλάσω το σερί»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε από το Ζέεφελντ για τον «νέο» Ολυμπιακό, αλλά και για την επιθυμία του να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα και να μην χαλάσει το σερί που έχει δημιουργήσει…

«Και φέτος τίτλο, μην… χαλάσω το σερί»
Ο Βάσκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου από την Αυστρία και αρχικά αναφέρθηκε στην πρώτη ημέρα: «Σήμερα το πρόγραμμά μας ήταν χαλαρό καθώς προερχόμασταν από ταξίδι με αεροπλάνο και πούλμαν. Εδώ θα δουλέψουμε κυρίως στην τακτική, αλλά και στη φυσική κατάσταση. Στο Ρέντη τις προηγούμενες ημέρες κάναμε καλή δουλειά με πολύ τρέξιμο και σχεδόν καθόλου μπάλα καθώς προερχόμασταν από μεγάλο διάστημα διακοπών. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε περισσότερο και με μπάλα».

Στην συνέχεια ο Βαλβέρδε μίλησε πιο συγκεκριμένα για το τι ακριβώς θα δουλέψει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία και τι στην Ολλανδία: «Εδώ στο Σέεφελντ, στόχος μας είναι οι νέοι παίκτες που αποκτήθηκαν να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας και του παιχνιδιού μας. Επίσης θέλουμε να δουλέψουμε και σε κάποια πράγματα τα οποία πέρυσι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν τα κάναμε όσο καλά θα θέλαμε. Στην Ολλανδία όπου θα δώσουμε και τα φιλικά θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας».

Τέλος, όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα για δεύτερη διαδοχική χρονιά σχολίασε: «Την πρώτη φορά που ήλθα κατάφερα να πάρω το πρωτάθλημα, το ίδιο και πέρυσι, ελπίζω να μην το χαλάσω εφέτος. Θα μου άρεσε να πανηγυρίσουμε και εφέτος τον τίτλο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: