Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Χτυπάει» Κατσικά ο Άρης

Ο Άρης είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ. Ο Σάκης Τσιώλης έχει τονιστεί, ότι έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Γιώργος Κατσικάς. Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ωσότου τραυματιστεί σοβαρά (ρήξη χιαστών) στα μέσα της σεζόν, πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τα χρώματα του Ηρακλή(13 συμμετοχές). Ο 52χρονος τεχνικός μελετά σοβαρά την περίπτωση του, καθώς θεωρεί, ότι τόσο λόγο ηλικίας, όσο και ταλέντου, μπορεί να αποτελέσει τεράστια λύση για τον Άρη τα επόμενα χρόνια, αν φυσικά δουλέψει όπως πρέπει.
Το «εμπόδιο» βέβαια την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο Ηρακλής, καθώς ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο. Όμως και σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες, αναμένεται να διεκδικήσει την ελευθερία του. Απ΄ την στιγμή που θα ξεμπερδέψει-αν- με τον συμπολίτη, τότε ο Άρης, θα μπει δυνατά για τον εντάξει στο δυναμικό του.
Στη λίστα και ο Βουτσιάς
Πέρα από τον Γιώργο Κατσικά, ο Σάκης Τσιώλης ενδιαφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και για τον Πασχάλη Βουτσία. Ακόμη ένα ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, ο οποίος είναι επίσης 21 ετών και παίζει στα δεξιά της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο οι ίδιες πηγές σημειώνουν, ότι η περίπτωση του δεν «παίζει» τόσο δυνατά. Το αν αλλάξουν τα δεδομένα στο μέλλον, θα φανεί στη πορεία.metrosport gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: