Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Κόκκινη κάρτα» σε τρεις διαιτητές!!

Γιώργος Δαλούκας, Μιχάλης Ντάκος και Κώστας Παπασταμάτης έκαναν αιτήσεις για να λάβουν μέρος στα σεμινάρια, όμως είδαν την «κόκκινη κάρτα» της ΚΕΔ για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Κοινός παρανομαστής ότι δεν πληρούν τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό, καθώς έπρεπε να ήταν στους πίνακες μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11.

Το διοριστήριο του Δαλούκα ανακλήθηκε μετά από επιστολή που έστειλε στο ΔΣ της ΕΠΟ, στην οποία χρησιμοποιούσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς ενώ έθιγε ακόμη και συναδέλφους του διαιτητές. Λέγεται ότι και η ΚΕΔ τον διέγραψε αλλά η απόφαση δεν ανακοινώθηκε δημόσια.

Ο Μιχάλης Ντάκος (Ξάνθης) βγήκε εκτός πινάκων πέρσι το καλοκαίρι. Η αποπομπή του αποτέλεσε έκπληξη, με δεδομένο ότι τη σεζόν 2009-10 είχε πάρει αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Όμως ούτε αυτός έχει δικαίωμα να επιστρέψει.

Η περίπτωση του Κώστα Παπασταμάτη (Αθηνών) είναι διαφορετική. Είχε πάρει μεταγραφή για την Κύπρο, όπου μετατέθηκε λόγω επαγγέλματος (σ.σ. στρατιωτικός), επέστρεψε στην Αθήνα και επιθυμούσε να αξιολογηθεί.

Η κατάσταση για κάποιον από τους παραπάνω μπορεί να αλλάξει μόνο με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: