Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Μαρκαριάν: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα»

Την άποψή του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη παρά τη νίκη επί του Μεξικού με σκορ 1-0 εξέφρασε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο τεχνικός του Περού τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και μίλησε για την τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι με τη Χιλή.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου επειδή κάνουν μια υπέροχη προσπάθεια. Επέδειξαν ομαδικό πνεύμα, ωστόσο δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα αυτό είναι αρκετό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αλήθεια, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Ίσως μπορέσουμε να το πούμε αυτό αν κατακτήσουμε μία από τις θέσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ουρουγουανός προπονητής.
Για τους οπαδούς της ομάδας του Περού, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Αν δεν μπορώ να δώσω κάτι παραπάνω από την πλευρά του προπονητή, τότε θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Ο κόσμος πρέπει να το ξέρει αυτό».
Ερωτηθείς για την στρατηγική που επέλεξε, απάντησε: «Είχαμε τον έλεγχο που απαιτούσε το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και παρά το γεγονός ότι το Μεξικό είχε την μπάλα, απλά την κρατούσε, δεν έκανε επιθέσεις».
Για το ματς με τη Χιλή, είπε: «Έχουμε ξεπεράσει το άγχος των πρώτων αγώνων και τώρα έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι (σ.σ. κόντρα στη Χιλή), όπου θέλουμε τη νίκη για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον όμιλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: