Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

«Τρέλα» και… εκδίκηση Νο2!!

Χαρακτηριστικό του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό ήταν το πάθος που έβγαζε στα ντέρμπι. Το ίδιο υπόσχεται να κάνει και στην Λάτσιο, ενώ ανυπομονεί να σκοράρει ξανά κόντρα στην Ρόμα.

«Τρέλα» και… εκδίκηση Νο2!
Ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα της Λάτσιο δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει να σκοράρει κόντρα στην «μισητή» Ρόμα και να τρέξει να πανηγυρίσει με τους οργανωμένους. Με αφορμή αυτό, θυμήθηκε στην συνέντευξή του και τα γκολ που είχε βάλει κόντρα στους Ρωμαίους με την φανέλα του «τριφυλλιού» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας στην «ilmessaggero» ανέφερε: «Έκανα μία σημαντική επιλογή. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Λάτσιο, ήθελα πάντα να έρθω. Ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα».

Στην συνέχεια μίλησε για το… μίσος που έχει κόντρα στην Ρόμα, η οποία παλιότερα είχε προτιμήσει τον Μπαπτίστα από αυτόν για την επιθετική της γραμμή: «Πήρα ήδη μία φορά την εκδίκησή μου με τα γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα θέλω να κάνω ένα γκολ και σε ντέρμπι και να τρέξω να πανηγυρίσω στην “curva Sud”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: