Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αρμάνι με ...φιρμάνι!

Παίκτης της Αρμάνι Τζινς είναι και επίσημα, πλέον, ο Γιάννης Μπουρούσης, καθώς πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον ιταλικό σύλλογο.
Αρμάνι με ...φιρμάνι!
Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας σέντερ, καθώς η ομάδα του Μιλάνου γνωστοποίησε τη μεταγραφή του 27χρονου άσου.
Ο Μπουρούσης έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και στην ιταλική ομάδα θα βρει τον Αντώνη Φώτση, που υπέγραψε λίγες μέρες νωρίτερα...
Ο διεθνής σέντερ είχε συμφωνήσει σε όλα με την Αρμάνι και το μόνο που έμενε ήταν να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου αντιντόπινγκ για να επισημοποιηθεί η μετακίνηση του.
«Ο Μπουρούσης τα τελευταία χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη κι έχει κερδίσει σημαντική εμπειρία, τόσο σε συλλογικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο, παλεύοντας πάντα για την πρώτη θέση σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι πολύ καλός στο λόου ποστ, στην επίθεση και έχει μια αξιοσημείωτη έφεση στην άμυνα. Έχει καλό μακρινό σουτ και γενικά είναι ένας παίκτης με ταλέντο κι εμπειρία», είπε ο προπονητής της Αρμάνι Τζινς, Σέρτζιο Σκαριόλο.
πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: