Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Δ. Ψωμιάδης: «Έπρεπε να γίνει νέα σύμβαση»

O Υπεύθυνος Περιφέρειας Θεσσαλονίκης για θέματα αθλητισμού, Διονύσης Ψωμιάδης, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103.3 και στην εκπομπή "Πρώτη σελίδα" με τον Νίκο Μαχαίρα.
 
Αναλυτικά, τι είπε για το χρέος προς την ΔΕΗ για το γήπεδο PAOK Sports Arena:

Δεν είναι πρόβλημα Περιφέρειας και Νομαρχίας, είναι πρόβλημα της εκάστοτε Κυβέρνησης του εκάστοτε Υφυπουργού Αθλητισμού που δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ. Εδώ και 4-5 χρόνια έχουμε το ίδιο πρόβλημα, κάθε χρονιά παρακαλάμε την ΔΕΗ να μην κατεβάσει το ρεύμα. Αυτή την φορά ενημερώσαμε δύο φορές τον κ. Βασιλακόπουλο, ο άνθρωπος έκανε τεράστιες προσπάθειες και πήρε υποσχέσεις οτι δεν θα υπήρχε πρόβλημα και ξαφνικά πριν απο μια βδομάδα έκοψαν το ρεύμα.

Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι άνθρωποι της ΔΕΗ, αν πρέπει να καταλογίσουμε ευθύνες είναι η Πολιτεία και αν θέλετε μπορείτε να καταλογίσετε και στην Περιφέρεια. Η σύμβαση πάντως είναι μεταξύ τριών, της πρώην Νομαρχίας νυν Περιφέρειας, της ΓΓΑ και του ΠΑΟΚ. Η μοναδική προϋπόθεση για να μην κατέβει το ρεύμα είναι η ΓΓΑ να στέλνει 40-50.000 ευρώ τον χρόνο μόνο για την ΔΕΗ, όμως εδώ και πέντε χρόνια έχουμε το ίδιο πρόβλημα.

Στην υπογραφή της σύμβασης μας είπαν οτι επειδή χρειάζεται και ένας τρίτος φορέας να υπογράψουμε, εμείς δεν επιθυμούσαμε να υπογράψουμε και δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί. Το βάρος πέφτει μόνο στην ΓΓΑ. Στην αρχή της σύμβασης δεν υπήρχε πρόβλημα, έφταναν οι 40.000 ευρώ στην συνέχεια όμως δεν ξέρω τι έγινε και αυξήθηκε το πόσο, εκεί έπρεπε να γίνει νέα σύμβαση κάτι που δεν έγινε.

Στο Αλεξάνδρειο την ευθύνη την έχει αναλάβει ο Άρης και δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα, εκτός αν πάψουν να είναι συνεπείς οπότε θα υπάρξει πρόβλημα.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚτσής, όμως είναι παράδοξο το PAOK Sports Arena να ανήκει στον ΠΑΟΚ και η Πολιτεία να πληρώνει, το ίδιο συμβαίνει και με τις ΠΑΕ.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: